Op deze pagina vindt je mijn diensten terug die ik aanbied. Dierenoppas is mogelijk voor elk huisdier, of je nu een hond, kat, vogel, konijn of ander huisdier hebt.

Momenteel bied ik de oppasdienst en wandelingen aan voor Venray, en de buurtgemeentes. De buurtgemeentes vind je onderaan deze pagina terug.

Dierenoppas aan huis buiten Venray zijn ook mogelijk, in de volgende plaatsen: Vorst, Deurne, Well, Horst, Venlo, Tienray, Meerlo, Swolgen.

In Venray en buurtgemeentes reken ik geen kilometerkosten aan voor mijn oppas diensten! Dit omdat ik me verplaats met de fiets. Lekker makkelijk, en vooral erg milieubewust!

Staat jouw gemeente er niet bij? Neem dan even contact op, misschien kan je helpen.

Ik bied ook nog eens veel gratis diensten aan tijdens mijn oppastaak of wandeling. Deze vind je ook onderaan de pagina terug. Zijn er zaken niet duidelijk voor je? Dan kan je uiteraard ook steeds contact met mij opnemen.

240613740_129579566061898_208896848003313321_n
cat-3336579_1920

Kattenoppas

Een kattenoppas aan huis! De ideale kattenoppasservice voor als je langer dan een dag van huis bent. Nooit meer naar een stressvol kattenhotel! Maar een kattenoppas die aan huis komt.

Een kat kan gestrest raken van de kleinste veranderingen, stel je eens voor wat een kattenhotel met hen doet. Thuis is het voor de kat veel aangenamer, en veel minder stress.

Ik kom 1 of eventueel 2 keer per dag aan huis om je kat(en) de welverdiende aandacht en liefde te geven. Daarnaast zal ik de kat(ten) voorzien van vers drinkwater, eten, een schone kattenbak en eventueel de benodigde medicijnen toedienen.

Tarieven:
60 minuten bezoek: 25€
120 minuten bezoek: 40€
Feestdagen + 5€ toeslag

Voor twee bezoeken per dag hanteer een tarief met korting. Neem hiervoor contact met mij op.

Hondenoppas & wandeling

Een betrouwbare hondenoppas gezocht? Een hondenpension kan erg stressvol zijn voor je hond. Kies daarom voor een hondenoppas aan huis.

Een opvang kan voor een hond vrij onnatuurlijk zijn. Het heeft niet de huiselijke sfeer zoals de hond bij jou thuis gewoon is. De opvang is in veel gevallen vooral buiten, en als het gaat regenen moeten honden (soms gezamenlijk) in een hok zitten.

In sommige situaties kan jouw hond ook bij mij thuis opgevangen worden. Voor honden hanteren we 2 a 3 bezoeken per dag standaard.

Tarieven per dag:
Twee bezoeken: 55€
Drie bezoeken: 75€
Feestdagen + 5€ toeslag

Ik bied ook nachtoppas aan, neem hiervoor contact met mij op.

Hondenwandeling: Heb je steeds lange en drukke werkdagen en heb je hierdoor geen tijd om in de middag de hond(en) uit te laten?Pup in huis die nog niet zindelijk is, of niet lang alleen kan zijn?Een hond in huis die veel beweging nodig heeft? Of wil je jouw hond gewoon wat extra verwennen?

Laat je hond uitlaten door mij! Tarieven per wandeling:
Wandeling van 30 minuten: 15€
Wandeling van 60 minuten: 25€
Wandeling van 1u30 minuten: 35€

dog-3782188_1280
cavia-7318107_1280

Overige dieren

Het kan uiteraard zijn dat je andere huisdieren hebt dan honden of katten. Voor alle andere huisdieren zoals hamsters, kippen, vogels, konijn enz enz.

Kan je ook een beroep op mij doen. Heb ik een oppastaak bij jou voor je hond of kat? Dan kan ik de andere huisdieren uiteraard ook mee verzorgen voor een kleine meerprijs. Contact

Buurtgemeentes

Blitterswijck, Castenray, Geijsteren, Heide, Leunen, Merselo, Oirlo, Oostrum, Smakt, Veulen, Vredepeel, Wanssum en Ysselsteyn, en de buurtschappen Beek, Boddenbroek, Boshuizen, Daland, Endepoel, Haag, Helling, Hoogriebroek, Klein Oirlo

Extra gratis diensten

Vers water en eten geven
Wandeling of uitlaten in de tuin
Spelen en borstelen
Medicatie toedienen
Ongelukjes opruimen
Brievenbus leegmaken
Foto’s en updates doorsturen