woman-5723452_1280

Meestgestelde vragen

We hebben onze website zo ontwikkeld, dat je alles overzichtelijk kan terugvinden. Wat voor ons normaal is, kan voor andere een vraag zijn.

Daarom hebben we hieronder de meest voorkomende vragen voor jou opsomt.

Heb je toch nog vragen voor ons? Neem dat contact met ons op.

Nederland

Dat klopt inderdaad! Maar we nemen jaren ervaring mee. Sinds 2015 bestaat onze VZW in België als Dierenrechten organisatie. In 201! hebben wij Dierenopvangcentrum Zemst opgestart. Sinds februari 2024 zijn we ook actief in Nederland als erkende stichting.

België

Dierenopvangcentrum Zemst moet uit het gebouw, maar er zou een nieuwe uitbater / organisatie / bestuur komen. Lees er alles over door hier te klikken

De Gemeente Zemst heeft de overeenkomst met ons stopgezet per 31 mei 2024.

Honden: Hier kan je niet meer terecht bij ons. Gelieve een andere dierenasiel te contacteren. Ook honden die je bij ons hebt geadopteerd, kunnen niet meer bij ons terrecht.

Katten / kittens: Soms kunnen we deze nog aannemen voor afstand. Stuur ons een email voor de mogelijkheden. Na 31 mei gaan wij nog verder, binnenkort meer informatie hierover.

Ferry’s Pet Care  V.Z.W (België)
Bezoek adres asiel: Erasmuslaan 31 1804 Zemst

Zetel: Hoogstraat – 2570 Duffel
Btw nummer 0599.797.817 (RPR)
Rechtbank: Mechelen (Antwerpen

Natuurlijk kan het voorkomen dat je niet tevreden bent over onze service. Indien je hierover een klacht wenst in te dienen, staan wij hiervoor open. Het bestuur van Dierenopvangcentrum Zemst VZW zal je klacht in behandeling nemen. En bespreken met de betrokkene.

Stuur jouw klacht naar info@ferryspetcare.eu

Tot 1 mei 2024 zal Dierenopvangcentrum Zemst instaan voor de gevonden dieren. Dieren die na deze datum worden gevonden, worden toevertrouwd aan het gemeentebestuur. Je neemt dan best contact op met het gemeentebestuur van jouw gemeente.

Ferry’s Pet Care voert geen euthanasie uit op dieren, tenzij vastgesteld wordt dat het in het kader van dierenwelzijn en mensenwelzijn onvermijdelijk is. Euthanasie gebeurt steeds in overleg met verschillende partijen.